ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε-LEARNING ΤΗΣ MEGA AIRLINES STUDIES

Η Mega Airlines Studies , αφουγκραζόμενη τον παλμό των εξελίξεων, δημιούργησε ένα σύστημα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης , στηριγμένο εξολοκλήρου στις αυξανόμενες διαφορετικές απαιτήσεις και στις ανάγκες των υποψηφίων για απόκτηση πτυχίων εγνωσμένου κύρους και αξίας.

Τα τελευταία χρόνια, η εξάπλωση της χρήσης των ψηφιακών τεχνολογιών πολλαπλασίασαν τις προσφερόμενες ευκαιρίες εκπαίδευσης των πολιτών όλων των ηλικιών. Ειδικά στον χώρο της αεροπορικής και τουριστικής βιομηχανίας, όπου τα σύνορά τους ολοένα και διευρύνονται, η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση είναι πλέον επιτακτικές.

Για τους λόγους αυτούς, προς διευκόλυνση  των σπουδαστών μας που κατοικούν εκτός Αττικής, μέσα από μια σύγχρονη, ευχάριστη και χρηστική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, ειδικά διαμορφωμένη ώστε να προσφέρει όλα τα οφέλη  της διαπροσωπικής διδασκαλίας, το εκπαιδευτικό μας κέντρο μπορεί και  οδηγεί τους σπουδαστές του στην απόκτηση πτυχίων ΙΑΤΑ.

Συγκεκριμένα, η επιλογή παρακολούθησης του προγράμματος  E- learning  είναι ιδανική για άτομα που κατοικούν σε πόλεις εκτός Αθηνών ή σε απομακρυσμένα νησιά, γονείς με δυσκολία εύρεσης χρόνου παρακολούθησης, άτομα με δυσκολία στην μετακίνησή τους ή με ειδικές ανάγκες, εργαζόμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στις εγκαταστάσεις μας  και προτιμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους μέσω του καινοτόμου συστήματος τηλεδιασκέψεων του εκπαιδευτικού μας κέντρου.

Η εκπαίδευση γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου και βασίζεται σε συγκεκριμένο εκπαιδευτικό υλικό που παρέχεται στους εκπαιδευομένους μας από την International Air Transport Association – ΙΑΤΑ. Διαμορφώνοντας έτσι την νέα εποχή εκπαίδευσης, διδασκαλίας και  επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτή και εκπαιδευομένου, μέσω του προγράμματος μας  E- learning , οι σπουδαστές μας ολοκληρώνουν τον κύκλο ανώτερων σπουδών τους, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να εκπαιδεύονται από τον χώρο τους, επιλέγοντας μόνοι τους τον χρόνο και τον τρόπο εκπαίδευσής τους.

Οι ειδικότητες που προσφέρονται εξ αποστάσεως μέσω Skype σε μορφή e-learning είναι οι εξής:

  1. ATTESTATION OF SAFETY TRAINING
  2. IATA Aviation Cabin Crew Diploma
  3. ΙΑΤΑ FOUNDATION TRAVEL AND TOURISM Diploma
  4. ΙΑΤΑ Consultant Diploma (LEVEL2)
  5. ΙΑΤΑ Airport Operations Diploma
  6. IATA Ramp Services Diploma
  7. IATA Cargo Diploma
  8. Και το Harvard LEADERSHIP MANAGEMENT DIPLOMA, κάνοντας κοινή εγγραφή σε ένα από τα παραπάνω διπλώματα.

Πλέον το να σπουδάσει κανείς το επάγγελμα που επιθυμεί είναι απλό, χωρίς η απόσταση να μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά του.

Εγγραφή στο Newsletter