Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε παγκοσμίως αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου στην αεροπορική και τουριστική βιομηχανία.

Ο πρόεδρός μας, κος Γεώργιος Γαλίτης, διοικητικό στέλεχος της Alitalia και πρόεδρος της ομοσπονδίας Αερομεταφορών, ίδρυσε το 1999 στην Αθήνα την Mega Airlines Studies, με σκοπό να εκπαιδεύονται σωστά, να πιστοποιούνται και να αποκτούν γνώσεις κι εμπειρία, όλα τα παιδιά της νέας γενιάς, τα οποία σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA που διδάσκονται στο εκπαιδευτικό μας κέντρο, είναι οι σύγχρονοι επαγγελματίες της εποχής μας. Επίσης, ο Γεώργιος Γαλίτης, εδώ και δεκαετίες καλλιεργεί διαρκώς τις επαφές του με την αγορά εργασίας, προς όφελος των αποφοίτων μας, κάνοντας την Mega Airlines Studies την πρώτη επιλογή των αεροσυνοδών και των υπαλλήλων στον κλάδο των αερομεταφορών, της τουριστικής βιομηχανίας, της φιλοξενίας και της μεταφοράς εμπορευμάτων.

Σήμερα, η δεύτερη γενιά του εκπαιδευτικού μας κέντρου, με την Κατερίνα Γαλίτη να συνεχίζει το ίδιο δυναμικά, προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και των τεχνολογικών εξελίξεων.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

«Ο τουρισμός σήμερα αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια άνθρωποι, απασχολούνται αυτή τη στιγμή στον ολοένα αναπτυσσόμενο αυτό κλάδο. Ως διοικητικό στέλεχος επί 35 συναπτά έτη στην Alitalia, πρόεδρος της ομοσπονδίας αερομεταφορών και τουρισμού και κυρίως ως εκπαιδευτικός, γνωρίζω σε βάθος τη διαδικασία αξιολόγησης κι επάρκειας των γνώσεων που απαιτείται να έχει ο υποψήφιος εργαζόμενος στον τομέα του τουρισμού. Αισθάνθηκα λοιπόν την ανάγκη για τη δημιουργία ενός πρότυπου εκπαιδευτικού κέντρου για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία, καθώς οι υπάρχουσες δομές εκπαίδευσης αδυνατούν να ανταποκριθούν στη νέα εποχή και τις εξελίξεις του κλάδου. Απαιτείται άρτια επιμόρφωση, τεχνογνωσία και άψογη εφαρμογή των νέων τεχνολογιών για να μπορέσει ο μελλοντικός επαγγελματίας να βρει εργασία σε εταιρίες του χώρου. Μέσω της συνεργασίας μας με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ΙΑΤΑ και τον ευρωπαϊκό οργανισμό EASA, μπορούμε και πιστοποιούμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που παρέχουμε στη MEGA AIRLINES STUDIES και επεκτείνουμε τους ορίζοντες των σπουδαστών μας, με στόχο να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να εργαστούν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Καλώς ήλθατε στη MEGA AIRLINES STUDIES!»

Γεώργιος Γαλίτης

 

Εγγραφή στο Newsletter