ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε διεθνώς αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου στην τουριστική βιομηχανία και τον κλάδο των αερομεταφορών.

Ο σκοπός μας είναι να εκπαιδεύουμε, να πιστοποιούμε και να προετοιμάζουμε τη νέα γενιά επαγγελματιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και να καλλιεργούμε διαρκώς τις επαφές μας με την αγορά εργασίας.

 

Μήνυμα προέδρου

profile_image

Ο τουρισμός σήμερα αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια άνθρωποι, απασχολούνται αυτή τη στιγμή στον ολοένα αναπτυσσόμενο αυτό κλάδο.
Ως διοικητικό στέλεχος επί 35 συναπτά έτη στην Alitalia και πρόεδρος της ομοσπονδίας αερομεταφορών και τουρισμού, γνωρίζω σε βάθος τη διαδικασία αξιολόγησης και επάρκειας των γνώσεων που απαιτείται να έχει ο υποψήφιος εργαζόμενος στην τουριστική βιομηχανία.

 

Αισθάνθηκα λοιπόν την ανάγκη για τη δημιουργία μίας πρότυπου σχολής για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία, καθώς οι υπάρχουσες δομές εκπαίδευσης αδυνατούν να ανταποκριθούν στη νέα εποχή και τις εξελίξεις του κλάδου. Απαιτείται άρτια επιμόρφωση, τεχνογνωσία και άψογη εφαρμογή των νέων τεχνολογιών για να μπορέσει ο μελλοντικός επαγγελματίας να βρει εργασία σε εταιρίες του χώρου.

 

Μέσω της συνεργασίας μας με τη διεθνώς αναγνωρισμένη ΙΑΤΑ, μπορούμε να πιστοποιήσουμε τις γνώσεις και δεξιότητες που παρέχουμε στη MEGA AIRLINES STUDIES και να επεκτείνουμε τους ορίζοντες των σπουδαστών μας, με στόχο να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να εργαστούν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

 

Καλώς ήλθατε στη MEGA AIRLINES STUDIES!

Γεώργιος Γαλίτης