VIP Flight Attendant Seminar

Έχεις σκεφτεί να γίνεις VIP αεροσυνοδός;  Το να είσαι VIP αεροσυνοδός απαιτεί εξαιρετική προσαρμοστικότητα, τόσο σε επίπεδο ωραρίου, όσο και στο γενικότερο επίπεδο της προσωπικής σου ζωής. Όμως, σε εισάγει σε έναν ξεχωριστό κόσμο ξεχωριστών προσώπων, με ξεχωριστές απαιτήσεις και διαφορετικές απολαβές.

Οι V.I.P.s αποφασίζουν την πτήση και η VIP αεροσυνοδός από την στιγμή που θα ενημερωθεί, είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό των ακολούθων:

  • μενού
  • καθαριότητα
  • διακόσμηση
  • έντυπο τύπο
  • special requests
  • επικοινωνία με τα αεροδρόμια

Corporate Flight Attendant Duties & Responsibilities

  • Manage and order catering for flights
  • Maintain Inventory
  • Safety Standards
  • Decoration  of  Cabin
  • Passenger Special requests
  • Provide In flight service
  • Clean and Organise Aircraft Interior
  • Maintain Privacy & Confidentiality
  • Perform Safety Checks   
  • Manage Miscellaneous

Το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο, η διάρκεια του οποίου είναι 4 μέρες, παρέχει στην καταρτιζόμενη με τον απλούστερο τρόπο την απαραίτητη εκπαίδευση, η οποία είναι βασισμένη στο“learning by doing” , περιλαμβάνοντας όλες τις νέες τάσεις στην VIP εξυπηρέτηση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

DAY 1

  • Introduction to VIP Aviation Industry
  • Corporate aircraft types
  • Private Owner and Charter Flights
  • Client Profiles
  • Protocol : Heads of State and Royalty
  • Cultural Differences and considerations
  • Rules of Confidentiality
  • Religions on board
  • Social Media Etiquette
  • Exceeding customer expectations
  • Attention to detail
  • Before- during- after flight attendant responsibilities

DAY 2

  • Meaning of Catering
  • Create catering planning
  • Placing orders to Caterers or Restaurants/Hotels examples
  • Resolve catering orders  difficulties and communication method with others
  • Meals distinctiveness according to religions
  • A la card guidelines or buffet according to flight time or customer preference
  • Grocery ideas and quick catering preparation
  • Importance of Basic Hygiene of food

DAY 3

  • Silver service meaning
  • Delicacy Starters
  • Basic Dining Etiquette
  • Caviar Service
  • Set the table
  • Oysters
  • Μise en place/ Service
  • Sushi / Sashimi
  • Cleaning table
  • Goose liver terrine & Foie Gras
  • Folding  of the  napkins
  • Smoked Salmon
  • Coffee & Tea Service
  • Dessert  &  Cheese presentation

DAY 4

  • Wines and Champagne Service
  • Make up presentation and ideas
  • CV ideas
  • Companies philosophy and explanation of interviews
  • Differences between European Middle East and African operations

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής,  επικοινώνησε μαζί μας και μια ξεχωριστή καριέρα σε περιμένει!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος













    Εγγραφή στο Newsletter

    Σας γνωστοποιούμε ότι οι εκπαιδεύσεις μας γίνονται και εξ αποστάσεωςΜάθετε Περισσότερα