VIP Flight Attendant Seminar

Έχεις σκεφτεί να γίνεις VIP πλήρωμα καμπίνας?
Όντας VIP πλήρωμα καμπίνας, απαιτεί να έχεις ασυνήθιστη προσαρμοστικότητα και σε χρόνο αλλά και σε γενικό επίπεδο στην προσωπική σου ζωή γιατί μπαίνεις σε εναν ξεχωριστό κόσμο με ξεχωριστούς ανθρώπους, με ξεχωριστές απαιτήσεις και με διαφορετικες απολαβές.

Ο VIP επιβάτης αποφασίζει την πτήση και η VIP αεροσυνοδός, με το που ενημερωθεί, είναι υπεύθυνη για να συντονίσει τα υπόλοιπα:

  • Μενού
  • Καθαρισμός
  • Διακόσμηση
  • Εφημερίδες
  • Ειδικές απαιτήσεις
  • Επικοινωνία με τα αεροδρόμια

Εταιρικά καθήκοντα Αεροσυνοδου & Υποχρεώσεις

  • Να διαχειρίζει και να παραγγέλνει το catering για τις πτήσεις
  • Να διατηρεί κατάλογο απογραφής
  • Τα στάνταρ ασφαλείας μιας πτήσης
  • Το στυλ της καμπίνας
  • Τις ειδικές απαιτήσεις των επιβατών
  • Να παρέχει σερβις εν ώρα πτήσης
  • Να καθαρίζει και να οργανώνει το εσωτερικό της καμπίνας
  • Να παρέχει ιδιωτικότητα και εμπιστοσύνη
  • Να διεξάγει ελέγχους ασφαλείας
  • Να διαχειρίζεται διάφορα θέματα

Σε αυτό το 4 ήμερο ειδικό σεμινάριο σου παρέχει την απαιτούμενη εκπαίδευση βασιζόμενη στην πρακτική άσκηση,περιλαμβάνοντας όλες τις νέες τάσεις του VIP service.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

DAY 1

  • Introduction to VIP Aviation Industry
  • Corporate aircraft types
  • Private Owner and Charter Flights
  • Client Profiles
  • Protocol : Heads of State and Royalty
  • Cultural Differences and considerations
  • Rules of Confidentiality
  • Religions on board
  • Social Media Etiquette
  • Exceeding customer expectations
  • Attention to detail
  • Before- during- after flight attendant responsibilities

DAY 2

  • Meaning of Catering
  • Create catering planning
  • Placing orders to Caterers or Restaurants/Hotels examples
  • Resolve catering orders  difficulties and communication method with others
  • Meals distinctiveness according to religions
  • A la card guidelines or buffet according to flight time or customer preference
  • Grocery ideas and quick catering preparation
  • Importance of Basic Hygiene of food

DAY 3

  • Silver service meaning
  • Delicacy Starters
  • Basic Dining Etiquette
  • Caviar Service
  • Set the table
  • Oysters
  • Μise en place/ Service
  • Sushi / Sashimi
  • Cleaning table
  • Goose liver terrine & Foie Gras
  • Folding  of the  napkins
  • Smoked Salmon
  • Coffee & Tea Service
  • Dessert  &  Cheese presentation

DAY 4

  • Wines and Champagne Service
  • Make up presentation and ideas
  • CV ideas
  • Companies philosophy and explanation of interviews
  • Differences between European Middle East and African operations

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής,  επικοινώνησε μαζί μας και μια ξεχωριστή καριέρα σε περιμένει!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος













    Εγγραφή στο Newsletter

    Σας γνωστοποιούμε ότι οι εκπαιδεύσεις μας γίνονται και εξ αποστάσεωςΜάθετε Περισσότερα