Συνδυαστικό Πρόγραμμα EASA ATTESTATION OF SAFETY TRAINING & IATA AIRPORT OPERATIONS

Η Μega Αirlines Studies, γνωρίζοντας τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, προσφέρει στους σπουδαστές της συνδυαστικά προγράμματα σπουδών, με σκοπό την ολοκληρωμένη κατάρτιση τους, έτσι ώστε  πλέον να είναι οι περιζήτητοι  επαγγελματίες του σήμερα και του αύριο!

Συνδυαστικό Πρόγραμμα EASA ATTESTATION OF SAFETY TRAINING &  IATA AIRPORT OPERATIONS

Πιο συγκεκριμένα, με την επιλογή του προγράμματος αυτού οι σπουδαστές μας, ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους, θα κατέχουν: 1. Την «Βεβαίωση επαγγελματικής επάρκειας πληρωμάτων καμπίνας», η οποία ανταποκρίνεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα της EASA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας) όπου υπάγεται και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ελλάδας. Πρόκειται για την πλήρη πρακτική εκπαίδευση που χρειάζεται κάποιος/α για να μπορέσει να εργαστεί ως αεροσυνοδός και ιπτάμενος φροντιστής εντός Ευρώπης. 2. Το δίπλωμα ΙΑΤΑ AIRPORT OPERATIONS, με το οποίο θα έχουν καταρτιστεί σωστά ώστε να μπορούν να εργαστούν ως διοικητικά στελέχη των αεροδρομίων σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Είστε έτοιμες και έτοιμοι να αποκτήσετε τα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα flight attendant σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και νέες εμπειρίες; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!    Δια ΖώσηςE-learning

    Εγγραφή στο Newsletter

    Σας γνωστοποιούμε ότι οι εκπαιδεύσεις μας γίνονται και εξ αποστάσεωςΜάθετε Περισσότερα