ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Τα κριτήρια που μόνο η Mega Airlines Studies πληροί και την καθιστούν την μόνη σωστή επιλογή για τα αεροπορικά και τουριστικά επαγγέλματα είναι τα εξής:

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έχουμε εκπαιδεύσει ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών στον κλάδο των αεροσυνοδών, αερομεταφορών, του τουρισμού, της φιλοξενίας και της μεταφοράς εμπορευμάτων, καθώς και τις σημαντικότερες εταιρίες του χώρου (Marine Tours, Swissport,Goldair Handling,Kuehne Nagel,Griffintone,Skyserv)

ΚΥΡΟΣ

Πιστοποιήσεις

Είμαστε το μόνο εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο που λειτουργούμε με την πιστοποίηση της ΙΑΤΑ, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και του αρμόδιου κρατικού φορέα (ΕΟΠΠΕΠ).

Βραβεύσεις

Οι συνεχόμενες βραβεύσεις μας από την ΙΑΤΑ είναι αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου παρεχόμενων σπουδών, της συνέπειας και της επιτυχίας των σπουδαστών μας στις εξετάσεις ΙΑΤΑ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στα νέα παιδιά και τα υποστηρίζουμε ακόμη και μετά το πέρας των σπουδών τους, μέσω του Γραφείου Διασύνδεσής μας. Είμαστε δίπλα στις αεροσυνοδούς, στους ιπτάμενους φροντιστές και στους υπαλλήλους αεροπορικών εταιριών και αεροδρομίων που προετοιμάζονται για συνέντευξη, συμβουλεύουμε τους απόφοιτους μας για τη σωστή αποστολή του βιογραφικού τους και διατηρούμε επί σειρά ετών σχέσεις με την αγορά εργασίας.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Παρέχουμε ταχύρρυθμα προγράμματα αεροσυνοδών και distance learning courses, προκειμένου να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των σπουδαστών και επαγγελματιών που μας εμπιστεύονται, διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο που μας ανέδειξε και μας καταξίωσε. Παράλληλα, φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε διαρκώς τις επιλογές των σπουδαστών με νέα διπλώματα όπως το IATA- HARVARD LEADERSHIP & MANAGEMENT DIPLOMA.

Εγγραφή στο Newsletter