ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Επιχειρήσεις - Εργοδότες

Το Γραφείο Διασύνδεσης του εκπαιδευτικού κέντρου της Mega Airlines Studies, στην προσπάθειά του να φέρει πιο κοντά τους αποφοίτους του με την αγορά εργασίας, παρέρει σε όλες τις επιχειρήσεις  του κλάδου του τουρισμού και των αερομεταφορών, τη δυνατότητα να δημοσιεύουν απολύτως δωρεάν αγγελίες αναζήτησης προσωπικού στην ιστοσελίδα του.

Η διαδικασία καταχώρησης είναι απλή, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι η επικοινωνία της ενδιαφερόμενης επιχείρησης μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την Mega Airlines Studies για την περιγραφή της θέσης εργασίας . Η δημοσίευση της αγγελίας είναι άμεση σε διάστημα εντός δύο εργασίμων ημερών.

Τα οφέλη της επιχείρησης  προκύπτουν από την μεγάλη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας, την παράλληλη προβολή των νέων αγγελιών στα social media του εκπαιδευτικού μας κέντρου και την τελική εύρεση εργαζομένων, αποφοίτων της Mega Airlines Studies, που έχουν πτυχία ΙΑΤΑ ή και ΕΑSA και έχουν λάβει τις γνώσεις και την εμπειρία που μόνο οι εκπαιδευτές της  Mega Airlines Studies μπορούν να μεταδώσουν. Επομένως, τονίζουμε πως οι αγγελίες σας θα προβάλλονται σε ένα εστιασμένο κοινό που θα εκδηλώνει άμεσα σε σας το ενδιαφέρον του και θα σας προωθούνται από εμάς τα βιογραφικά των αποφοίτων μας που ανταποκρίνονται στις προυποθέσεις πλήρωσης της εκάστοτε θέσης εργασίας.

Αναφέρεται ρητά πως η υπηρεσία μας αυτή προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε επιχειρήσεις  και αφορά αποκλειστικά τη δημοσίευση αγγελιών εργασίας και όχι πρακτικής άσκησης μέσω οποιουδήποτε επιδοτούμενου προγράμματος ή άμισθης και εθελοντικής απασχόλησης.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
    Εγγραφή στο Newsletter