Γραφείο Διασύνδεσης και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής της Mega Airlines Studies.

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας κέντρου δεν είναι απλά η σωστή εκπαίδευση των σπουδαστών μας. Κύριο μέλημα μας είναι η επιτυχημένη και συνειδητοποιημένη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος και η σύνδεση των αποφοίτων μας με την ολοένα και εξελισσόμενη αγορά εργασίας. Έτσι, οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται έχουν πάντα έναν σύμμαχο στο πλάι τους, όχι μόνο στα πρώτα τους βήματα, αλλά και στην συνέχεια της επαγγελματικής τους πορείας.

 

Τα άτομα που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα στο εκπαιδευτικό κέντρο της  Mega Airlines Studies, εάν δεν έχουν κατασταλάξει στο να βρουν τον τομέα που τους ταιριάζει και τους ευχαριστεί, θα έχουν την δυνατότητα μέσα από έγκριτα ερωτηματολόγια επαγγελματικού προσανατολισμού και ύστερα και από την παροχή υπηρεσιών ατομικής συμβουλευτικής να καταλήξουν στο επάγγελμα που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν. Η καθοδήγηση από την πλευρά μας, με την βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών μας, θα είναι αυτή που θα ενθαρρύνει την επαγγελματική ανάπτυξη των σπουδαστών μας και θα τους οδηγήσει στο να επιλέξουν την καλύτερη σταδιοδρομία για αυτούς.

Έτσι λοιπόν, το Γραφείο Διασύνδεσης και Επαγγελματικής Συμβουλευτικής της Mega Airlines Studies, υπερήφανα δηλώνει πως μπορεί και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής σε όλους τους σπουδαστές και τους αποφοίτους του. Και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το βεβαιώσετε όλοι εσείς, οι απόφοιτοί μας και οι εργοδότες σας. Ενδεικτικά, αναφέρονται εταιρίες που προσλαμβάνουν σπουδαστές μας, καθώς οι γνώσεις και τα πτυχία που τους παρέχουμε είναι τα ενδεδειγμένα για την κάθε θέση εργασίας.

Ακόμη, στα πλαίσια της εκπαιδευτικού έτους, όλοι οι σπουδαστές μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τεχνικές σύνταξης επιτυχημένου βιογραφικού σημειώματος, οργάνωσης του ατομικού τους φακέλου και αναζήτησης εργασίας, λαμβάνοντας μέρος στα Εργαστήρια και τις Ημερίδες μας.

Επιπρόσθετα, η Mega Airlines Studies, πάντοτε δίπλα στους σπουδαστές της που την έχουν ανάγκη, εξασφαλίζει, όπου κρίνεται σκόπιμο, ατομικές συνεδρίες με τους σπουδαστές της που αντιμετωπίζουν έντονο άγχος κατά την περίοδο των εξετάσεων, αδυναμία διαχείρισης χρόνου κ.α, κατά περίπτωση.

Εγγραφή στο Newsletter

Λίστα μερικών μόνο εταιριών στις οποίες εργάζονται οι απόφοιτοί μας.