Πέντε λόγοι που θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τους εργαζόμενους σας στην Mega Airlines Studies

Η επένδυση στην ανάπτυξη των εργαζομένων μιας επιχείρησης είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας, ειδικά εάν η ίδια η επιχείρηση προσβλέπει στην αξιοποίηση νέων ευκαιριών ανάπτυξης. Κι αυτό επειδή όσο το προσωπικό μιας επιχείρησης μετεκπαιδεύεται σε νέες μεθόδους και τεχνικές, τόσο ο ίδιος ο κλάδος του τουρισμού και των αερομεταφορών συνεχώς αναπτύσσεται και ενισχύεται. Η δημιουργία μιας ευέλικτης ομάδας εργαζομένων, προσαρμοζόμενων στις νέες συνθήκες με όπλο την γνώση και την προσαρμοστικότητα, θα διασφαλίσει ότι η επιχείρηση σας θα βελτιστοποιήσει την απόδοσή της, τώρα και στο μέλλον. Ως πρόεδρος της  Mega Airlines Studies, σκοπός μου είναι όλοι οι άνθρωποι της νέας γενιάς να εκπαιδεύονται σωστά, να πιστοποιούνται και να αποκτούν γνώσεις κι εμπειρία, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA που διδάσκονται στο εκπαιδευτικό μας κέντρο, ώστε αυτοί είναι οι σύγχρονοι επαγγελματίες της εποχής μας. Εδώ και δεκαετίες, εμείς οι άνθρωποι της Mega Airlines Studies  καλλιεργούμε διαρκώς τις επαφές μας με την αγορά εργασίας, προς όφελος των αποφοίτων μας, κάνοντας το εκπαιδευτικό μας κέντρο την πρώτη επιλογή των υπαλλήλων στον κλάδο των αερομεταφορών, της τουριστικής βιομηχανίας, της φιλοξενίας και της μεταφοράς εμπορευμάτων.


Οι 5 κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους αξίζει η επιχείρηση σας να επενδύσει στην εκπαίδευση των εργαζομένων της αυτή τη στιγμή μέσω της απόκτησης των διπλωμάτων της ΙΑΤΑ είναι οι ακόλουθοι :

 

1.Αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας των εργαζομένων

Η αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού σας δυναμικού, όχι μόνο μεγιστοποιεί τους πόρους και την αποτελεσματικότητά σας, αλλά επίσης ενισχύει την εμπιστοσύνη και την παραγωγικότητα του προσωπικού σας.

2.Κάλυψη των γνωσιακών κενών

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πεπειραμένο προσωπικό αποχώρησε από τον κλάδο και νέα άτομα προσλήφθηκαν, με φιλοδοξία και διάθεση να εκπαιδευτούν. Καθώς λοιπόν η επιχείρησή σας προσλαμβάνει νέο προσωπικό, δημιουργείστε ένα αίσθημα ασφάλειας, παρακίνησης και αποτελεσματικότητας στο προσωπικό σας, μέσω της εκπαίδευσης που θα του παρέχετε από έμπειρους εξειδικευμένους εκπαιδευτές της Mega Airlines Studies .

3. Ικανοποίηση των εργαζομένων σας

Οι εταιρείες που προσφέρουν ευκαιρίες αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανειδίκευσης των εργαζομένων τους, διατηρούν το 86% αυτών, χωρίς να αναζητούν ευκαιρίες για απασχόληση σε άλλες επιχειρήσεις. Τα προγράμματα κατάρτισης δείχνουν από την πλευρά της επιχείρησης εργασιακή δέσμευση προς την κατεύθυνση της επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού της και μειώνουν την ανάγκη για συνεχείς και δαπανηρές προσλήψεις.

4. Γίνετε η κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών του χώρου

Για την προσέλκυση των καλύτερων ταλέντων του χώρου των αερομεταφορών, χρειάζεται οι εταιρείες να προσφέρουν περισσότερα από την παραδοσιακή αμοιβή και να επενδύουν στην κουλτούρα μάθησης και ανάπτυξης. Κάντε γνωστό σε όλους πως εκπαιδεύετε το προσωπικό σας επιλέγοντας τα πλέον σύγχρονα και παγκόσμια προγράμματα της ΙΑΤΑ.

5. Προετοιμασία του εργατικού δυναμικού για το μέλλον

Η επιλογή ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΙΑΤΑ κρατούν το εργατικό δυναμικό και την επιχείρησή σας στην πρώτη γραμμή των τάσεων του κλάδου, δημιουργώντας ηγέτες με προνοητικότητα που θα αναλάβουν διοικητικές θέσεις στην επιχέιρησή σας στο μέλλον.

Για τους προαναφερθέντες λόγους, πάγια θέση της Mega Airlines Studies ειναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και η επιθυμία μας για την επίτευξη σημαντικών συνεργασιών στον χώρο των αερομεταφορών. Η βράβευση μας ως ένα από τα 2 κορυφαία εκπαιδευτικά κέντρα της ΙΑΤΑ στην Ευρώπη, καθώς και οι απόφοιτοί μας που σταδιοδρομούν στα αεροδρόμια και στα τουριστικά πρακτορεία όλου του κόσμου, είναι η απόδειξη πως μπορούμε να αναλάβουμε την εκπαίδευση και του δικού σας προσωπικού και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και της δική σας επιχείρησης στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο των αερομεταφορών. Γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας της Mega Airlines Studies. Μάθετε περισσότερα στέλνοντας μας την πρόταση συνεργασίας σας και ζητήστε μια οικονομική προσφορά ειδικά για τους εργαζόμενους της εταιρείας σας στο info@megaairlinestudies.gr.

 

Γεώργιος Γαλίτης

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν!Μάθετε Περισσότερα