Θέλεις πτυχίο; Απόκτησε το παγκόσμιο πτυχίο της ΙΑΤΑ!

Λίγα λόγια την ΙΑΤΑ : Η International Air Transport Association «ΙΑΤΑ», είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός των Αεροπορικών Μεταφορών.

Από το 1919, περιλαμβάνει όλες τις αεροπορικές εταιρίες του κόσμου που πραγματοποιούν σταθερές προγραμματισμένες πτήσεις. Ουσιαστικά, η ΙΑΤΑ είναι αυτή που καθορίζει όλους τους κανονισμούς, τους οποίους ακολουθεί όλος ο αεροπορικός χώρος και όλα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία παγκοσμίως σχετικά με την λειτουργία των αεροδρομίων, τον καθορισμό των πτήσεων και την έκδοση εισιτηρίων. Επίσης, είναι ο επίσημος φορέας που πιστοποιεί τους εργαζομένους όλης της τουριστικής και αεροπορικής βιομηχανίας με πτυχία αναγνωρισμένα παγκοσμίως, τα οποία δεν επιδέχονται καμία περαιτέρω διαδικασία κρατικής ή μη αναγνώρισης και είναι ισότιμα ως έχουν από όλα τα κράτη του κόσμου.

Επιπρόσθετα, το Harvard Business School Publishing, το πανεπιστημιακό κέντρο που έχει αναδείξει τους παγκόσμιους ηγέτες των επιχειρήσεων, σε συνεργασία με την ΙΑΤΑ, προσφέρει ένα πραγματικά πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση του Leadership Management Diploma. Πρόκειται για ένα ευέλικτο e-Learning πρόγραμμα, που στοχεύει να αναβαθμίσει τις ικανότητες των κατόχων του σε επίπεδο Μanagement και Ηγεσίας, προσφέροντας ουσιαστικές δεξιότητες και επαγγελματική ανέλιξη.

Τα πτυχία της ΙΑΤΑ αφορούν τόσο το επάγγελμα του πληρώματος καμπίνας και αεροσυνοδού, όσο και τις ειδικότητες υπαλλήλων αεροδρομίου, αεροπορικών εταιριών και τουριστικών πρακτορείων.

 

Γιατί λοιπόν να αποκτήσω πτυχίο ΙΑΤΑ και Harvard ;

  • Επειδή δεν θέλω να αποκτήσω μόνο θεωρητικές γνώσεις. Μόνο με πτυχίο ΙΑΤΑ μαθαίνω ολοκληρωμένα το πως να χειρίζομαι τα συστήματα κρατήσεων, την κοστολόγηση εισιτηρίων κλπ, με διδακτέα ύλη που ανανεώνεται κάθε χρόνο από την ΙΑΤΑ, ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και της αγοράς για να είμαι έτοιμος/η να βρω αμέσως δουλειά.
  • Επειδή δεν θέλω να δαπανήσω τρία με τέσσερα τουλάχιστον χρόνια για την παρακολούθηση μαθημάτων, ένα εξάμηνο για πρακτική άσκηση και μετά από αυτό να αναμένω το πότε θα πιστοποιηθώ από τον κρατικό φορέα. Θέλω να αποκτήσω άμεσα το πτυχίο μου και να βγω όσο το δυνατόν νωρίτερα στην αγορά εργασίας.
  • Επειδή δεν θέλω απλά μια πιστοποίηση που να αναγνωρίζεται ουσιαστικά μόνο στον ελλαδικό χώρο και μόνο από ελληνικές εταιρίες, αλλά θέλω να μπορώ να αναζητήσω εργασία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Οι υπεύθυνοι του εκπαιδευτικού κέντρου της Mega Airlines Studies σε καλούν να γνωριστείτε, να συζητήσετε για τις ανάγκες σου και για τα όνειρά σου και να χαράξετε μαζί την καριέρα σου όπως την ονειρεύεσαι. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ξεκίνα τώρα το ταξίδι στο όνειρο και τη γνώση!

 

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν!Μάθετε Περισσότερα