Η Κλάρα άνοιξε τα φτερά της και πέταξε ως στην Emirates! Εσύ;

Πολλές φορές τα όνειρα είναι αυτά που μας δείχνουν την πορεία μας. Και όταν τα ακολουθήσουμε, γινόμαστε όλα όσα θελήσαμε. Ευτυχισμένοι, καταξιωμένοι, γεμάτοι εμπειρίες και παραστάσεις. Έτσι λοιπόν και η Κλάρα, ξεκίνησε από την Σύρο, ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε στην Mega Airlines Studies, παρακολουθώντας με επιτυχία το συνδυαστικό πρόγραμμα IATA Foundation in Travel and Tourism & EASA Attestation of Safety Training. Αν και αποφοίτησε εν μέσω πανδημίας, εργάστηκε στην Ryanair και τώρα, κατάφερε να περάσει την συνέντευξη, να ολοκληρώσει την εκπαίδευση και να προσληφθεί στην κορυφαία αεροπορική εταιρία της  Emirates.

 

Ο διευθυντής μας κος Γαλίτης, οι εκπαιδευτές της, η ομάδα της Mega Airlines Studies και οι συμφοιτητές της την συγχαίρουμε, την καμαρώνουμε και ξέρουμε πως για εκείνη “ο ουρανός δεν αποτελεί ούτε όριο, αλλά ούτε εμπόδιο στα σχέδια της”.  Καλή συνέχεια σε όσα κάνεις Κλάρα. Θα είμαστε δίπλα σου!

 

 

 

Αν θέλεις κι εσύ να ζήσεις αναλόγες εμπειρίες, να σπουδάσεις σωστά, να θέσεις γερές βάσεις για το μέλλον σου για να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις ψηλά, επικοινώνησε άμεσα μαζί μας και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Η πείρα 23 ετών είναι αυτή που μας έχει αναγάγει στις 2 κορυφαίες σχολές της Ευρώπης και η εμπιστοσύνη σας είναι αυτή που μας δίνει ώθηση να συνεχίζουμε να σας εκπαιδεύουμε!

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας