ΑirBaltic: ακόμη μια εταιρία που λέει ναι στο προσωπικό στυλ και στα τατού

Η ΑirBaltic αλλάζει κι αυτή τους κανόνες ενδυμασίας στις αεροπορικές εταιρίες και επιτρέπει τα τατουάζ και το ιδιαίτερο στυλ στις κομμώσεις. Οι κανόνες αυτοί αφορόυν τόσο το πλήρωμα καμπίνας, όσο και τους πιλότους και το προσωπικό εδάφους. Έτσι πλέον τα περισσότερα τατουάζ, χτενίσματα και piercing είναι αποδεκτά και μπορούν να παραμένουν ορατά και όχι καλυμμένα όπως πριν εν ώρα εργασίας.

Σκοπός είναι οι αεροπορικές εταιρίες να αφουγκρατούν τον παλμό της μόδας και να αποδέχονται την διαφορετικότητα, χωρίς αποκλεισμούς, καλωσορίζοντας όλους τους επαγγελματίες της αεροπορίας που θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα της ΑirBaltic .

Ο υποψήφιος εργαζόμενος στην εταιρία αυτή, πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να έχει απολυτήριο λυκείου, καλή γνώση της  λετονικής και αγγλικής γλώσσας και να χαρακτηρίζεται από φιλική, θετική και περιπετειώδη προσωπικότητα.

Άλλη μια αεροπορική εταιρία λοιπόν αποδέχεται τα τατουάζ. Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις όσα χρειάζεσαι για την εγγραφή σου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Mega Airlines Studies, σπούδασε σωστά και η καριέρα σου δεν θα έχει όρια!

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας