“Η Mega Airlines Studies «πιστοποιεί» την επιθυμία σου να εργαστείς στο χώρο των αερομεταφορών ακόμη και εν μέσω COVID-19”

Η πανδημία που προκλήθηκε από την εξάπλωση του COVID-19, εξακολουθεί να επηρεάζει τόσο την παγκόσμια οικονομία, όσο και την ίδια την καθημερινότητά μας. Οι κλάδοι όμως του τουρισμού και των αερομεταφορών που είναι ορόσημο για τη χώρα μας, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αναγεννηθούν και να ορθοποδήσουν ξανά. Παρ’ όλη τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, παρατηρούμε ότι η προθυμία των νέων που θέλουν να εισέλθουν στο χώρο των αερομεταφορών είναι ακόμη και τώρα πολύ έντονα υπαρκτή. Η θέληση για εκπαίδευση και η αισιοδοξία που βλέπουμε γύρω μας ακόμη και τώρα μας ωθούν στο να μη ξεχνάμε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Η επιθυμία για εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη στο μέλλον είναι τεράστια και όλο αυτό το εισπράττουμε εις το έπακρον σαν οργανισμός. Η Mega Airlines Studies έχοντας χαράξει μια επιτυχημένη πορεία 21 χρόνων στο χώρο της  εκπαίδευσης, βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των σπουδαστών της, συμβουλεύοντας και καθοδηγώντας με στόχο τη βέλτιστη προετοιμασία τους για τις εξετάσεις των διπλωμάτων της ΙΑΤΑ και EASA.

Στην εποχή του COVID-19, οι περισσότεροι κλάδοι στο χώρο, όπως και οι αερομεταφορές πλήττονται. Παρά την όλη κατάσταση που διανύουμε ο τομέας
που έχει δείξει ανοδική πορεία είναι ο κλάδος των μεταφορών εμπορευμάτων Cargo. Υπάλληλοι μεγάλων εταιρειών εκπαιδεύτηκαν από εμάς, έχοντας πλέον στα χέρια τους το αναγνωρισμένο δίπλωμα IATA Cargo Introductory. Επίσης κάνουμε εντατικές εκπαιδεύσεις στα πρακτορεία μεταφορών, πιστοποιώντας και ανανεώνοντας διπλώματα στον κλάδο των επικίνδυνων εμπορευμάτων, με το αναγνωρισμένο δίπλωμα IATA Dangerous Goods.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το εκπαιδευτικό μας κέντρο, πρωτοπόρο και πιστοποιημένο, εξουσιοδοτήθη, ώστε να πραγματοποιούνται  όλα τα μαθήματά μας σε μορφή εξ αποστάσεως, έχοντας την αίσθηση ότι βρισκόμαστε ακόμα στις διδακτικές αίθουσες. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επιστροφή μας στην κανονικότητα! Το γραφείο διασύνδεσής μας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των σπουδαστών μας, κατευθύνοντάς τους στη χάραξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Τέλος θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το εκπαιδευτικό μας κέντρο τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που απαιτούνται λόγω του COVID-19, προκειμένου να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητά μας υγιείς και ασφαλείς.