Οι στολές της Alitalia που έκλεψαν τα βλέμματα! | Mega Airlines Studies

Οι στολές της Alitalia που έκλεψαν τα βλέμματα!

 

  Οι νέες στολές της Alitalia είναι η επιτομή του στυλ και της κομψότητας. Αποπνέουν την νοσταλγία της παλιάς εποχής του JetSet και είναι εδώ για να σαγηνεύσουν. Σχεδιάστηκαν από τον Ettore Bilotta και για να φτιαχτούν εργάστηκε μια πολυμελής ομάδα 500 ατόμων, χρησιμοποιώντας υφάσματα από την Τοσκάνη,  μετάξι από το Κόμο και δέρμα από την Νάπολη για τα γάντια και τις τσάντες. 

Έτσι λοιπόν κατορθώθηκε η ιταλική φινέτσα του 1950 και του 1960 να αποδοθεί σε κάθε κομμάτι της όμορφης αυτής στολής. Ο Cramer Ball, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alitalia, αναφέρει: «Εισάγουμε μια νέα εμφάνιση που συμβαδίζει με το πνεύμα της Alitalia σήμερα, καθώς  η Alitalia συνεχίζει το ταξίδι της ανανεωμένη και συνεχώς αναπτυσσόμενη. Με αυτόν τον τρόπο, γιορτάζουμε επίσης την περίφημη 70ετή ιστορία της. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια κομψή συλλογή στολών που θα αντιπροσωπεύει την ιταλική φινέτσα σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι νέες στολές συμπληρώνουν την αναγέννηση της Alitalia και την ανανέωση του στόλου και των προϊόντων της για τους πελάτες της ».

 

 

 

Η κατεύθυνση της Alitalia στο σχεδιαστή ήταν να δημιουργήσει ένα νέο στυλ, πιστό στο παρελθόν, που θα είναι διαχρονικό και ανθεκτικό, χρησιμοποιώντας κλασικά ιταλικά στοιχεία, που θα είναι εξίσου πρακτικό στην καθημερινότητα, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Εμείς τις λατρέψαμε αυτές τις στολές! Εσείς;