Ο Γ. Γαλίτης ομιλητής σε πρόσκληση της «Aspida Travel» και της «Aeroflot Russian Airlines».

Όσοι είχαν την χαρά να παραβρεθούν στις 27 Ιουνίου στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, μπορούν να επιβεβαιώσουν πως επρόκειτο για μια πολύ όμορφη βραδιά, γεμάτη από εποικοδομητικές συζητήσεις και …συγκίνηση!

 

Καλεσμένοι των εταιριών Aspida Travel και Aeroflot Russian Airlines, ήταν εργαζόμενοι στον χώρο των ναυτιλιακών εταιρειών, αρχικαπετάνιοι και ιδιοκτήτες εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού.

 

Μοναδικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Γεώργιος Γαλίτης, πρόεδρος της MEGA AIRLINES STUDIES, ύστερα από πρόσκληση του κου. Δημήτρη Ματθαίου, ιδιοκτήτη της εταιρίας Aspida Travel. Ο κος Γαλίτης αναφέρθηκε στο πως έχει εξελιχθεί η βιομηχανία του αεροπορικού εισιτηρίου, ανέλυσε τον ρόλο των low cost εταιριών στην εξέλιξη των μεταφορών και υπογράμμισε το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του πράκτορα στον κλάδο του τουρισμού και των μεταφορών.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και οι υπάλληλοι της εταιρίας  Aspida Travel, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι απόφοιτοι της σχολής MEGA AIRLINES STUDIES.  Νοσταλγία για τα χρόνια των σπουδών και συγκίνηση για την πρόοδο των σπουδαστών, διαδέχθηκαν το δείπνο και την ομιλία, συναισθήματα που αποτυπώθηκαν σε μια φωτογραφία, όπου ο κος Γαλίτης και ο κος Ματθαίος περιστοιχίζονται από πρώην σπουδαστές της  MEGA AIRLINES STUDIES και νυν εργαζόμενους της Aspida Travel.

Η ομάδα της MEGA AIRLINES STUDIES και ο κος Γαλίτης προσωπικά ευχαριστούν την Aspida Travel και τον κο Ματθαίο για την πρόσκληση στην ξεχωριστή αυτή βραδιά και για την ευκαιρία να δούμε από κοντά για μια ακόμη φορά τους σπουδαστές μας να εργάζονται και να σταδιοδρομούν στον κλάδο που επέλεξαν να ειδικευτούν.