Μια αεροσυνοδός…με στέμμα!

Μις Θιβέτ 2017: από τις πασαρέλες στους αιθέρες.

Η Tenzin Paldon, μόλις 21 ετών, από το Kollegal της Ινδίας, έχει μάθει να βάζει στόχους και να τους πραγματοποιεί! Σπούδασε στο Frankfinn Institute και πήρε το πτυχίο της στο Αviation Μanagement. Έγινε μια επιτυχημένη αεροσυνοδός με πολλές πτήσεις στο ενεργητικό της. Όμως, τα όνειρά της δεν σταμάτησαν εδώ. Δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Θιβέτ 2017 και για άλλη μια φορά…τα κατάφερε!

Το πανέμορφο κορίτσι που εργάζεται για την Spice Jet, μιλάει θιβετιανά, αγγλικά και χίντι και δεν εφησυχάζει ποτέ, αφού θέλει συνεχώς να μαθαίνει νέα πράγματα και να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα! Δηλώνει πως χαρακτηρίζεται από την ανεξαρτησία της και την εργατικότητά της και πιστεύει πως μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί κανείς να επιτύχει. Αγαπά τα ταξίδια και το να εξερευνά νέους τόπους.

Αυτό που την έχει εμπνεύσει περισσότερο στην μέχρι σήμερα καριέρα της θεωρεί πως είναι τα μοντέλα της «Victoria’s secret» και κατά την στέψη της είπε πως θα χρησιμοποιήσει τον τίτλο της αυτόν για να εμπνεύσει τις νεότερες γενιές με κάθε δυνατό τρόπο!

Νέα, όμορφη κι επιτυχημένη η Tenzin. Μαγεύει με την ομορφιά και το ήθος της στην στεριά και στον αέρα!

 

Πηγή: https://www.misstibet.com