Γνώρισε το Housekeeping από τους ειδικούς και δώσε στην καριέρα σου την θέση που της αξίζει!

  Ο τομέας της οροφοκομίας αφορά το ξενοδοχειακό τμήμα που είναι υπεύθυνο για τον καθαρισμό και την υγιεινή της ξενοδοχειακής μονάδας. Η σωστή οργάνωση και η άριστη καθαριότητα των δωματίων και των κοινοχρήστων χώρων, κρίνουν την ικανοποίηση των πελατών και την αποτελεσματικότητα της δουλειάς της προϊσταμένης ορόφων.
Αν θες να μάθεις για τον πολύπλευρο κόσμο του Housekeeping, όχι μόνο στην θεωρία, αλλά κυρίως μέσα από επισκέψεις σε εξειδικευμένες εταιρίες, καθώς και με παρουσιάσεις από επαγγελματίες του χώρου, δήλωσε συμμετοχή!
Η εισηγήτρια μας, κα. Όλγα Αργυρού, θα σου μεταδώσει την εμπειρία της ως  Executive Housekeeper σε μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία  ( Athens Hilton, Athens Park Radisson Blu Hotel, Niki Beach Resort & Spa, Astir Palace Vouliagmenis , The Margi ) και θα σε μυήσει στα μυστικά της οροφοκομίας.

Μερικές μόνο από τις ενότητες μας είναι οι εξής:
· Ειδικοί Καθαρισμοί
· Σχεδιασμός και Οργάνωση του Τμήματος των Ορόφων,
· Πρότυπα Απόδοσης και Παραγωγικότητας,
· Σχεδιασμός Προϋπολογισμού,
· Βιομηχανικά Πλυντήρια,
· Εταιρίες Διάθεσης Προσωπικού,
· Απεντόμωση και Μυοκτονία,
· Ανθοκομική

  Το σεμινάριό μας έχει διάρκεια 4 μηνών και θα λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα, για την εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων. Αν σε ενδιαφέρει η αποκατάστασή σου στον χώρο της οροφοκομίας ή απασχολείσαι ήδη σε ξενοδοχειακές μονάδες και θες να δώσεις ένα συν στο βιογραφικό σου, δήλωσε τώρα συμμετοχή.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις!