Η εκπαίδευση που χρειάζεσαι για να γίνεις αεροσυνοδός

 

Έχεις κατασταλάξει πως το επάγγελμα των ονείρων σου είναι αυτό της αεροσυνοδού, αλλά ποια είναι η εκπαίδευση που θα αποτελέσει το εισιτήριο για μια λαμπρή σταδιοδρομία;

 

Θα πρέπει να δώσεις βαρύτητα στην επιλογή της σχολής που θα επιλέξεις, καθώς ο ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας είναι μεγάλος, με βάση πάντα την άρτια και την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα σου προσφέρει.

 

Αυτό άλλωστε, θα είναι και το συγκριτικό σου πλεονέκτημα εν σχέση με άλλους υποψηφίους επαγγελματίες του χώρου και εφόσον το όνειρό σου είναι να πετάξεις ψηλά,θα πρέπει να σπουδάσεις σωστά.

 

Στην Mega Airlines Studies δίνουμε στα όνειρά σου φτερά μέσα από ένα ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών για την εκπαίδευση αεροσυνοδών.

 

Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ δύο κύκλων σπουδών για την απόκτηση διαφορετικών πτυχίων: Attestation Of Safety Training ΙΑΤΑ

Αviation Cabin Crew Diploma

 

 

Όσον αναφορά το πρώτο η Μega Airlines Studies, έχοντας την έγκριση και πιστοποίηση  από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) βάσει των κανονισμών της European Aviation Safety Agency (EASA) προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα απόκτησης του πτυχίου Attestation Of Safety Training.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός των άλλων και πρακτική εξάσκηση πάνω στη πυρόσβεση αλλά και πρακτικό μάθημα επιβίωσης σε αντίξοες συνθήκες τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.Αυτός ο κύκλος σπουδών αποτελεί τη πρακτική εκπαίδευση και συνεπάγεται άμεσα με την επάρκεια ασκήσεως επαγγέλματος.

 

Ο δεύτερος κύκλος σπουδών γίνεται με την καθοδήγηση και πιστοποίηση της ΙΑΤΑ και  αποτελεί την θεωρητική εκπαίδευση. Tο  ΙΑΤΑ Αviation Cabin Crew Diploma  είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για μια πετυχημένη καριέρα στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό.

 

Ο συνδυασμός αυτών των δυο πτυχίων προσφέρει στους  υποψήφιους αεροσυνοδούς ευκαιρίες καριέρας σε αεροπορικές  εταιρείες και αυτό φαίνεται από τη μεγάλη απορρόφηση που έχουν οι απόφοιτοί μας στις αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδας και εξωτερικού.