Συνέντευξη Απόφοιτης 2016 | Mega Airlines Studies

Συνέντευξη Απόφοιτης 2016

20150514_181837-1

 

Ε: Γιατί επιλέξατε την MEGA AIRLINES STUDIES για τις σπουδές σας?

Α: Οι λόγοι που με οδήγησαν να επιλέξω τη συγκεκριμένη σχολή είναι ότι προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα τόσο στον χώρο της ιπτάμενης όσο και της επίγειας αεροπορικής και τουριστικής βιομηχανίας. Είναι μια διακεκριμένη σχολή με συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, γεγονός που σίγουρα ανοίγει δρόμους και για τους πτυχιούχους της. Επίσης τα μαθήματα Management που προσφέρονται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard ήταν άλλος ένας λόγος.

Ε: Πως μάθατε για τη σχολή μας?

A: Μια φίλη, η οποία εργάζεται σε μια αεροπορική εταιρία, με παρότρυνε στη συγκεκριμένη σχολή. Τις υπόλοιπες λεπτομέρειες τις βρήκα μέσω Ιinternet.

E: Τι ονειρεύεστε να επιτύχετε επαγγελματικά?

Α: Το όνειρο μου είναι να δουλέψω ως ιπταμένη αεροσυνοδός για κάποια χρόνια και αργότερα είτε σε κάποια αεροπορική εταιρία, είτε στο αεροδρόμιο η και σε τουριστικό γραφείο.

Ε: Πως πιστεύετε ότι σας βοήθησε η σχολή με τις γνώσεις τις οποίες αποκομίσατε?

Α: Η αλήθεια είναι πως πριν τη σχολή δεν είχα καμία επαφή με τον συγκεκριμένο χώρο. Η σχολή προσφέρει ένα καλό πρόγραμμα και καταρτισμένους καθηγητές και τώρα που φτάσαμε στο τέλος, νομίζω ότι έχουμε αποκτήσει αρκετά εφόδια για να ξεκινήσουμε ο καθένας μας τη δική του σταδιοδρομία. Η υλη που διδαχτήκαμε και οι γνώσεις που αποκομίσαμε με τη βοήθεια των καθηγητών μας, με κάνουν να νιώθω αισιόδοξη για μια νέα και καλή αρχή.

Ε: Νιώθετε ικανοποιημένη από τον τρόπο εκπαίδευσης-διδασκαλίας?

Α: Νιώθω γενικότερα ικανοποιημένη και δικαιωμένη από την επιλογή μου να σπουδάσω στην Mega Airlines Studies. Η κάλυψη της ύλης από διαφορετικούς καθηγητές, ο καθένας ειδήμων στον τομέα του είναι μεγάλο ατού για έναν φοιτητή. Επιπλέον οι ώρες διδασκαλίας, ακόμη και για το ταχύρρυθμο τμήμα, το όποιο παρακολούθησα, πιστεύω ότι ήταν επαρκείς τόσο για την ολοκλήρωση της ύλης όσο και για την μελέτη μας.

Ε: Πως θα χαρακτηρίζατε την προσωπική επαφή με το διοικητικό προσωπικό της σχολής?

Α: Οφείλω να ομολογήσω ότι όλα τα μελή της σχολής δημιούργησαν μια φιλική και άμεση σχέση μαζί μας. Ιδίως οι καθηγητές ήταν διπλά μας ανά πάσα στιγμή, όποτε είχαμε απορίες οι δυσκολίες, περά από την τυπική διαδικασία της διδασκαλίας. Άλλωστε νομίζω αυτή είναι και η λεπτομέρεια που κάνει τη διάφορα και μας δίνει αυτοπεποίθηση για την απόκτηση του πτυχίου.

Ε: Με τα εφόδια που αποκτήσατε νιώθετε αυτοπεποίθηση ξεκινώντας την εύρεση εργασίας?

Α: Ναι. Έχω την πεποίθηση ότι, περά από τις γνώσεις που προσφέρει η διδακτέα υλη, έχουμε κατανοήσει έως ένα βαθμό τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της τουριστικής και αεροπορικής βιομηχανίας. Και νομίζω ότι αυτή είναι μια καλή βάση για να ενταθούμε και να βελτιωθούμε στο συγκεκριμένο πεδίο εργασίας.

Ε: Θα προτρέπατε έναν νέο σπουδαστή ή φοιτητή να επιλέξει την Mega Airlines Studies για τις σπουδές του και γιατί?

Α: Θα προέτρεπα κάποιον ανεπιφύλακτα να επιλέξει την Mega Airlines, εάν επιθυμεί πραγματικά να εργαστεί στον τουριστικό και αεροπορικό χώρο είτε στο έδαφος είτε στον αέρα. Τα πτυχία που προσφέρει η σχολή είναι διεθνώς αναγνωρισμένα, οι γνώσεις και οι πρακτικές που μελετώνται είναι παγκοσμίως εφαρμόσιμες. Και παρά τα αντικείμενα πλεονεκτήματα, η σχολή μας προσέφερε όση βοήθεια και κατεύθυνση είχαμε ανάγκη καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Ευχαριστούμε την απόφοιτή μας Loida Kola και της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.