ΠΡΟΦΙΛ

Παρουσίαση της MEGA AIRLINES STUDIES

Η σχολή Mega Airlines Studies μετρά ήδη 16 χρόνια επιτυχιών!

Από την ίδρυση της από τον καθηγητή Γεώργιο Γαλίτη το 1999, σηματοδότησε τη ρήξη με το στείρο παρελθόν στο χώρο των σπουδών της τουριστικής και αεροπορικής βιομηχανίας. Ο απολογισμός αυτών των ετών, μας βρίσκει σε ηγετική θέση στο χώρο έχοντας εκπαιδεύσει ένα μεγάλο αριθμό στελεχών.

Η Mega Airlines Studies, αποτελεί τη μοναδική εξουσιοδοτημένη σχολή στην Ελλάδα, που λειτουργεί με την πιστοποίηση της ΙΑΤΑ, της Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), αλλά και του αρμόδιου κρατικού φορέα(ΕΟΠΠΕΠ), που παρέχει όλα τα διπλώματα για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία καθώς και για τις μεταφορικές εταιρίες.

Έχουμε πραγματοποιήσει μία ευρεία γκάμα συνεργασιών με καταξιωμένες στο χώρο τους Ελληνικές εταιρείες, μέσω σεμιναρίων και μετεκπαιδεύσεων. Ενδεικτικά έχουμε συνεργαστεί με την Πολιτική Αεροπορία (ΥΠΑ), τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΑΙΑ), τουριστικά γραφεία και εταιρίες Logistic & Freight Forwarders.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς αλλά και των εργαζομένων της, και επιδιώκοντας την συνεχόμενη εξέλιξη της ποιότητας σπουδών που προσφέρουμε, επεκτείναμε τις προσφερόμενες εκπαιδευτικές δυνατότητες προς τους σπουδαστές μας, μέσω νέων πιστοποιήσεων.

Εκτός από Εξουσιοδοτημένο Επαγγελματικό Κέντρο της ΙΑΤΑ (Authorized Training Center, ATC), από το 2014  λειτουργούμε και ως Εξουσιοδοτημένο Εκπαιδευτικό Σχολείο της ΙΑΤΑ(Authorized Training School, ATS). Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές μας που απασχολούνται στο χώρο της μεταφοράς εμπορευμάτων, να ανανεώνουν το δίπλωμα τους από την ΙΑΤΑ, οποιαδήποτε χρονική στιγμή αυτό είναι αναγκαίο, στους χώρους της σχολή μας.

Η συνεργασία μας με την ΥΠΑ, μας έδωσε την δυνατότητα να προσφέρουμε παράλληλα με τα διεθνούς κύρους διπλώματα της ΙΑΤΑ πιστοποιημένες σπουδές εγκεκριμένες από την ΥΠΑ αλλά και από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό (EASA), τόσο στον τομέα των μεταφορών όσο και στον χώρο των Πληρωμάτων Καμπίνας, δίνοντας την  δυνατότητα απόκτησης της Επάρκειας Επαγγέλματος Πληρωμάτων Καμπίνας (Attestation of Safety Training).

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο έχει πιστοποιηθεί από τον αρμόδιο κρατικό φορέα (ΕΟΠΠΕΠ).

Μία ακόμη μεγάλη αποκλειστική συνεργασία πραγματοποιήθηκε το 2011, μεταξύ της ΙΑΤΑ και του Harvard Business Publishing στον τομέα του Management.

Λόγω της ηγετικής θέσης της σχολής μας, αλλά και ως αποτέλεσμα των βραβεύσεων μας, οι σπουδαστές μας έχουν πλέον τη δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας και εκπαίδευσης με το κορυφαίο Πανεπιστήμιο. Αποκτήστε δυο διεθνή διπλώματα, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα ΙΑΤΑ και παρακολουθώντας παράλληλα τα μαθήματα IATA- HARVARD LEADERSHIP & MANAGEMENT DIPLOMA, για να εισέλθετε στην αγορά εργασίας, έχοντας ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα έναντι της πλειοψηφίας των ανταγωνιστών σας.

Έχουμε ως βάση τρείς πυλώνες, στους οποίους και στηρίζουμε τις εκπαιδευτικές μας λειτουργίες.

  • Πολύχρονη παρουσία και εμπειρία
  • Υψηλή τεχνογνωσία
  • Εξειδείκευση των σπουδών που παρέχουμε

Αξιόλογες είναι και οι βραβεύσεις παγκοσμίου βεληνεκούς, που μας έχουν απονεμηθεί τα τελευταία χρόνια
Ξεκινώντας από τον Μάιο του 2011 στο ετήσιο συνέδριο της ΙΑΤΑ στη Γενεύη, η Μega Airlines Studies κατέκτησε το βραβείο του ως ένα από τα τρία καλύτερα κέντρα της ΙΑΤΑ στην Ευρώπη, κάτι που επαναλήφθηκε και τα επόμενα έτη μέχρι σήμερα. Το 2012 στην Κωνσταντινούπολη υπό την αιγίδα της Turkish Airlines, το 2013 στο Abu Dhabi όπου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Etihad Airways και μας απένειμε τον τίτλο Top Performing ΑΤC, το 2014 στο Μόντρεαλ του Καναδά και τέλος το 2015 στο Αμβούργο.

2015_Top10_ATC_emailsig_europe

image001

321

 

 

2012

2011

Η Mega Airlines Studies έχει σαν κύριο σκοπό, να εκπαιδεύσει, να πιστοποιήσει και να προετοιμάσει τη νέα γενιά επαγγελματιών της τουριστικής βιομηχανίας και του κλάδου των αερομεταφορών.

Συγχρόνως τα διπλώματα μας απευθύνονται και σε εκείνους που ήδη εργάζονται ώστε να έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις και επιδεξιότητες τους μέσα σε ένα ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ειδικά για αυτή την κατηγορία σπουδαστών, παρέχονται ειδικά ταχύρυθμα προγράμματα με τη σφραγίδα πάντοτε της ΙΑΤΑ αλλά και του Harvard.
Κλείνοντας, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι παρόλο που η σχολή μας λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, είναι εντούτοις αναγνωρισμένη και διανέμει τα πτυχία φορέων που τυγχάνουν παγκοσμίου αναγνώρισης.

Η αναγνωρισιμότητα των πτυχίων που σας παρέχουμε, σε αγαστή συνεργασία με την ΙΑΤΑ και το Harvard, σας καθιστά πολίτες του κόσμου και σας δίνεται η δυνατότητα να εργαστείτε σε έναν κλάδο δίχως γεωγραφικά σύνορα σε μία ενδελεχώς αυξανόμενη αεροπορική και τουριστική βιομηχανία.

Σπούδασε σωστά, πέταξε ψηλά σε ολόκληρη την υφήλιο.