ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που μόνο η MEGA AIRLINES STUDIES πληροί και την καθιστούν τη μόνη σωστή επιλογή για Σχολή αεροσυνοδών και τουριστικών επαγγελμάτων.

Εμπειρία

Λειτουργούμε επί 17 συναπτά έτη και έχουμε εκπαιδεύσει ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών στον κλάδο των αεροσυνοδών, αερομεταφορών, του τουρισμού, της φιλοξενίας και της μεταφοράς εμπορευμάτων, καθώς και τις σημαντικότερες εταιρίες του χώρου (Ολυμπιακή, Aeroflot, Α.Ι.Α, ΥΠΑ, Cosco, AKTINA κ.α)

Κύρος

Πιστοποιήσεις

Είμαστε η μόνη εξουσιοδοτημένη Σχολή και λειτουργούμε με την πιστοποίηση της ΙΑΤΑ, της Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και του αρμόδιου κρατικού φορέα (ΕΟΠΠΕΠ).

Βραβεύσεις

Οι συνεχόμενες βραβεύσεις μας από την ΙΑΤΑ είναι αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου παρεχόμενων σπουδών, της συνέπειας και της επιτυχίας των σπουδαστών μας στις εξετάσεις ΙΑΤΑ.

Υποστήριξη σπουδαστών

Στεκόμαστε δίπλα στα νέα παιδιά και τα υποστηρίζουμε ακόμη και μετά το πέρας των σπουδών τους. Είμαστε δίπλα στις αεροσυνοδούς που προετοιμάζονται για συνέντευξη, συμβουλεύουμε τους απόφοιτους μας για τη σωστή αποστολή του βιογραφικού τους και καλλιεργούμε σχέσεις με την αγορά εργασίας.

Ευελιξία σπουδών

Παρέχουμε ταχύρρυθμα προγράμματα αεροσυνοδών και distance learning courses, προκειμένου να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των σπουδαστών και επαγγελματιών που μας εμπιστεύονται, διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο. Παράλληλα, φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε διαρκώς και τις επιλογές των σπουδαστών με διπλώματα όπως το IATA- HARVARD LEADERSHIP & MANAGEMENT DIPLOMA.

Δείτε όλες τις ειδικότητες μας και επιλέξτε τις σπουδές που σας ταιριάζουν.